Gesorteerd op alfabet : Overige links

 • Data overheid

  Op deze site vindt je het Dataregister van de Nederlandse Overheid. Ook ProRail publiceert hier zijn generieke services.

  Over Data overheid
 • Evenementen

  Op deze pagina informeren we je over evenementen die we organiseren en evenementen waar we aan deelnemen. Dankzij de moderne techniek kunnen we elkaar gelukkig ook online ontmoeten.

  Over Evenementen
 • Geodata downloads

  Een SharePoint site met factsheets, product beschrijvingen, eigendomskaart en relatietabel van spoorhartlijn en contractgebieden. Daarnaast ook de mogelijkheid om FileGeoDataBases van datasets te downloaden. Deze FGDB 's worden 4x per jaar ververst.

  Over Geodata downloads
 • Luchtfoto's ProRail

  Voor het actueel houden van onze topografie laten wij luchtfoto's maken van ons gebied. Daarvoor gebruiken we een helikopter. Daarmee is het mogelijk om vanaf lage hoogte zeer gedetailleerde foto’s te maken. De luchtopnames stellen wij middels een service beschikbaar maar ook middels een webapp. Deze app is zonder login te gebruiken. Inmiddels hebben we ook de applicatie SpoorInBeeld gelanceerd waarin we ook ander beeldmateriaal publiceren.

  Over Luchtfoto's ProRail
 • PDOK

  Hét platform voor hoogwaardige geodata. Bij PDOK vind je open datasets van de overheid met actuele geo-informatie. Deze datasets zijn benaderbaar via geo webservices en beschikbaar als downloads.

  Over PDOK
 • ProRail prestatie indicator

  Deze site geeft een overzicht van prestatie indicatoren die wij met de overheid hebben afgesproken.

  Over ProRail prestatie indicator
 • Spoorwerk check

  Woon of werk je maximaal 300 meter van het spoor? Maak dan gebruik van onze Spoorwerkcheck. Deze handige applicatie laat je direct zien welke werkzaamheden er in jouw buurt gepland staan.

  Over Spoorwerk check
 • Spoorwerk kaartviewer

  Wil je weten waar er aan het spoor wordt gewerkt? Bekijk dan deze kaartviewer. In deze interactieve kaart kan je zien waar en welke werkzaamheden er plaats vinden.

  Over Spoorwerk kaartviewer
 • Treinen radar

  Wil je real-time weten waar jouw trein zich op dit moment bevindt? Kijk dan even op deze leuke site. Lijkt op "waar is mijn trein" maar net even iets anders.

  Over Treinen radar
 • Waar is mijn trein

  Wil je real-time weten waar jouw trein zich op dit moment bevindt? Kijk dan even op deze leuke site. Lijkt op "Treinenradar" maar dan net even iets anders.

  Over Waar is mijn trein
 • SporenplanOnline

  SporenplanOnline: de site waarbij niet de trein maar de infrastructuur centraal staat.

  Over SporenplanOnline
 • ProRail Klimaateffectatlas

  Welkom bij de Klimaateffectatlas van ProRail. Deze website laat zien wat de mogelijke gevolgen van klimaatverandering kunnen zijn voor het spoor in Nederland. Hierbij is gekeken naar de thema's wateroverlast, hitte, droogte, overstromingen, storm en onweer.

  Over ProRail Klimaateffectatlas

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!