Informatieoverdracht bij ProRail

Configuratiedata

Na de opleiding ben je een stuk wijzer in de wereld van informatieoverdracht en kan je beter uit de voeten met de onderliggende systemen en tools.

Naar de opleiding (voor externen) Naar de opleiding (via Proleren)

Cursuscode bij Railcenter is 045.

Bij het ontwerpen en realiseren van een infraproject voor ProRail komt het proces van informatieoverdracht kijken: de wijzigingen die ‘buiten’ worden doorgevoerd moeten tijdig en goed landen in diverse documentatie, tekeningen en infrastamdata. Het proces van informatieoverdracht is beschreven in de HDL00028.

In de opleiding Wegwijs in de wereld van informatieoverdracht van ProRail leer je meer over de ins en outs van het proces zelf, over de systemen en hulpmiddelen die je daarvoor moet gebruiken en wie je kan inschakelen bij vragen. Daarnaast krijg je toegang tot een trainingsapp die je bevraagt en je kennis over informatieoverdracht op peil houdt.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor medewerkers van projectaannemers die werkzaam zijn in het proces van informatieoverdracht, maar is ook toegankelijk voor andere geïnteresseerden vanuit ingenieursbureaus, procescontractaannemers of ProRail.

Inhoud

De opleiding bevat 3 modules:

  1. Entreetoets voorafgaand aan opleidingsdag
  2. Opleidingsdag bij Railcenter (dagprogramma van 9.00 tot 16.30 uur)
  3. Memotrainer die tot 2 maanden na opleidingsdag beschikbaar is en wordt afgerond met een afsluitende toets

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.