Informatieoverdracht Projecten voor ProRailers (HDL00028)

Configuratiedata

In deze opleiding leer je meer over het proces van informatieoverdracht (HDL00028): het belang, de stappen, de verschillende rollen en de bijbehorende taken.

Ga naar ProLeren

Je krijgt dan ook informatie over welke systemen hierbij komen kijken zoals BID Manager en SAP PLM. Deze training is alleen beschikbaar voor ProRail medewerkers.

Doel

In deze opleiding leer je meer over het proces van informatieoverdracht (HDL00028): het belang, de stappen, de verschillende rollen en de bijbehorende taken. Je krijgt dan ook informatie over welke systemen hierbij komen kijken zoals BID Manager en SAP PLM.

Doelgroep

Rail System Engineers, Bouwcoördinatoren, Bouwmanagers zijn de primaire doelgroep, andere collega’s zijn ook welkom.

Leeractiviteiten

  • Deze opleiding bestaat uit een online gedeelte, waar je in je eigen tijd e-learnings doorloopt ter voorbereiding (2 uur). 
  • Daarna volgt een dagdeel (3 uur) in de Inktpot waar je dieper duikt in het proces van informatieoverdracht aan de hand van verschillende interactieve werkvormen.

Meer over:

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!