Hoe en waar sluit ik een SWOD abonnement af in Railinformatie Portaal ?

Veelgestelde vraag

Klik op het icoontje met de envelope voor de SWOD Abonnementen pagina. Met de knop ‘BVS’ rechtsboven, word je naar de BVS applicatie bij RIGD-LOXIA om daar de BVS abonnementen af te sluiten. Met de BLSS knop word je geleid naar een overzicht welke BLSS abonnementen je gekregen hebt van de regio beheerder. Let op: de knoppen leiden je naar andere applicaties in een ander domein. Deze applicaties maken gebruik van ADFS i.p.v. Azure AD en draaien bij RIGD-LOXIA i.p.v. bij ProRail.