Als ik in Railinformatie Portaal meerdere type bestanden (.csv, . pdf, .dgn, .dwg) heb geselecteerd en op de Download knop klik, worden de bestanden niet gedownload. Wat kan ik doen ?

Veelgestelde vraag

Sommige browsers hebben een beveiliging ingebouwd dat het downloaden van meerdere bestanden tegenhoud.

Dit kan opgelost worden door op het downloadmelding knopje (rechts in het adres balk waar https://www.railiformatieportaal.nl staat) te klikken. Dan kun je kiezen voor “https://www.railinformatieportaal.nl altijd toestaan meerdere bestanden te downloaden” en dan op Klaar te klikken.

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.