Als ik in Railinformatie Portaal de Generieke zoekbalk gebruik, vind ik niet de juiste informatie. Hoe kan dat?

Veelgestelde vraag

De Generieke zoekbalk doorzoekt alle collecties op de attributen die gemeenschappelijk zijn. Dit zijn bijv. Geocode, Standplaats, Objecttype, Id nummer, Type, Geocode omschrijving. Wellicht dat dit in de toekomst uitgebreid wordt. Via de ‘Stel een vraag’ knop aan de zijkant van het scherm kunnen suggesties hiervoor ingediend worden.

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.