: Informatie­producten

Hier vind je een overzicht van onze producten die je helpen bij het vinden van informatie. Een informatieproduct is bijvoorbeeld een applicatie, een website, of een plek op het intranet van ProRail. Een informatieproduct kan je helpen bij het krijgen van overzicht waardoor je makkelijker beslissingen kunt nemen. Let op! Niet alle informatieproducten zijn publiek beschikbaar. Meestal moet je toegang aanvragen en in sommige gevallen zijn onze producten alleen beschikbaar voor bijvoorbeeld spooraannemers.

Op welke categorie wil je filteren?

Informatiestandaarden

Het gaat hier over alle documentatie die instructies geven over hoe objecten ontworpen moeten worden, wat de objectstructuur is (databasemodel), hoe nieuwe infrastructuur, aangelegd door een aannemer, opgeleverd moet worden, etc. etc.

 • Rail Infra Catalogus

  Deze sharepoint site is bedoeld om mensen die aan de railinfra moeten werken van de juiste documentatie te voorzien. ProRail medewerkers hebben direct toegang. Aannemers die voor ProRail werken kunnen toegang aanvragen.

  Over Rail Infra Catalogus
 • BID manager

  De BID manager bevat de objectenstructuur van ProRail. Voor toegang tot deze applicatie heb je een account nodig. Toegang is alleen mogelijk voor ProRailers en aangesloten bedrijven.

  Over BID manager
 • OTL spoor

  OTL spoor staat voor Object Type Library. In deze bibliotheek vindt je de objectstructuur van ProRail. De OTL is zonder account voor iedereen toegankelijk. Voor het indienen van RFC's heb je wel een account nodig.

  Over OTL spoor

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!