: Informatie­producten

Hier vind je een overzicht van onze producten die je helpen bij het vinden van informatie. Een informatieproduct is bijvoorbeeld een applicatie, een website, of een plek op het intranet van ProRail. Een informatieproduct kan je helpen bij het krijgen van overzicht waardoor je makkelijker beslissingen kunt nemen. Let op! Niet alle informatieproducten zijn publiek beschikbaar. Meestal moet je toegang aanvragen en in sommige gevallen zijn onze producten alleen beschikbaar voor bijvoorbeeld spooraannemers.

Op welke categorie wil je filteren?

Applicatie

Het gaat hier over applicaties waar AM Informatie verantwoordelijk voor is. Dit zijn applicaties die informatie geven over de verschillende producten of de databeheerder ondersteunen bij hun werkzaamheden. We hebben dus beheerapplicaties die lang niet voor iedereen toegankelijk zijn en applicaties die juist wel voor zo veel mogelijk gebruikers toegankelijk zijn.

  • Spoorwerk in mijn Buurt

    Met Spoorwerk in mijn buurt worden omwonenden van het spoor geïnformeerd over (hinder van de) werkzaamheden aan het spoor. Op de kaart in deze site tekenen aannemers hun werkzaamheden in. Heb je als aannemer nog geen toegang, dan kan je dit middels de link hieronder aanvragen

    Over Spoorwerk in mijn Buurt

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!