Treinbeheersing/Post21 formulieren

ORBIT & AGA Formulier

ProRail heeft RIGD-LOXIA gevraagd om voor de Post-21 deelsystemen ORBIT (Remcurve Bewaking in de trein) en AGA (Automatische GSM-R Alarmering) landelijk dekkende projecteringen te maken en deze te onderhouden in het kader van infraprojecten.
Om dit te kunnen uitvoeren heeft RIGD-LOXIA, vanuit deze infraprojecten de To-Build informatie nodig van de spoorlayout en seinposities.

Om de genoemde deelsystemen AGA en ORBIT tijdig van de benodigde aanpassingen te kunnen voorzien verwacht RIGD-LOXIA het ORBIT & AGA Formulier (middels de knop hieronder direct te downloaden) uiterlijk 32 weken voor de in dienststellingsdatum Treinbeheersing/Post21 retour.

ORBIT & AGA Formulier

TSML Formulier

ProRail ICT heeft het Operationeel beheer van de TSML-lijst bij RIGD-Loxia ondergebracht. In de TSML-lijst worden de $-adressen van de Onderpost Communicatie Netwerk en DOSS beheerd.

Het aanvraagformulier TSML-OCN $-adressen (middels de knop hieronder direct te downloaden) dient uiterlijk 36 weken voor de in dienststellingsdatum Treinbeheersing/Post21 opgeleverd te worden door het Project.

 

TSML Formulier

Wat te doen met de ingevulde formulieren?

De volledig ingevulde formulieren kunnen ge-e-maild worden naar de desbetreffende projectmanager van RIGD-LOXIA. Zie Plandix voor de desbetreffende projectleider en projectgegevens.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!