Treinbeheersing/Post21 formulieren

ORBIT & AGA Formulier

ProRail heeft RIGD-LOXIA gevraagd om voor de Post-21 deelsystemen ORBIT (Remcurve Bewaking in de trein) en AGA (Automatische GSM-R Alarmering) landelijk dekkende projecteringen te maken en deze te onderhouden in het kader van infraprojecten.
Om dit te kunnen uitvoeren heeft RIGD-LOXIA, vanuit deze infraprojecten de To-Build informatie nodig van de spoorlayout en seinposities.

Om de genoemde deelsystemen AGA en ORBIT tijdig van de benodigde aanpassingen te kunnen voorzien verwacht RIGD-LOXIA het ORBIT & AGA Formulier (middels de knop hieronder direct te downloaden) uiterlijk 32 weken voor de in dienststellingsdatum Treinbeheersing/Post21 retour.

ORBIT & AGA Formulier

TSML Formulier

ProRail ICT heeft het Operationeel beheer van de TSML-lijst bij RIGD-Loxia ondergebracht. In de TSML-lijst worden de $-adressen van de Onderpost Communicatie Netwerk en DOSS beheerd.

Het aanvraagformulier TSML-OCN $-adressen (middels de knop hieronder direct te downloaden) dient uiterlijk 36 weken voor de in dienststellingsdatum Treinbeheersing/Post21 opgeleverd te worden door het Project.

 

TSML Formulier

Wat te doen met de ingevulde formulieren?

De volledig ingevulde formulieren kunnen ge-e-maild worden naar de desbetreffende projectmanager van RIGD-LOXIA. Zie Plandix voor de desbetreffende projectleider en projectgegevens.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.