Hoe komt het dat ik specifieke informatie met betrekking tot uitgevoerd onderhoud niet terug zie in het Railinformatie Portaal?

Veelgestelde vraag

Dit kan komen doordat: de maandelijkse update met deze informatie nog niet heeft plaatsgevonden, de PGO onderhoudsaannemer heeft het onderhoud uitgevoerd maar niet terug gekoppeld aan ProRail of de PGO aannemer heeft het onderhoud niet uitgevoerd. Stel uw vraag voor meer informatie.

Mail ons

Meer over:

Heb je een vraag?

We helpen je graag! Vul het formulier in en we reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Heb je een technisch probleem, zoals:

1. Je kunt niet inloggen
  2. Je ziet een zwart scherm
  3. Er werkt iets niet
  4. Je bent je wachtwoord vergeten

Neem dan contact op met 088 2317100 (servicedesk ProRail)