Spoordata Congres 2022

Nieuws

17 maart 2022
30 maart 2022, 14:38 uur

Data is misschien wel hét modewoord van dit decennium. Alles is tegenwoordig datagedreven. Als data niet op orde en goed ontsloten is, kun je niet meer goed (be)sturen.

UITNODIGING Spoordata Congres | 7 juni 2022 | Jaarbeurs Utrecht

In dat kader is de vraag “Waar zijn wij als ProRail allemaal mee bezig?” er een die we vaak in de digitale wandelgangen horen. Wij zijn heel goed in mooie mijlpalen bereiken en hierover te communiceren via onze digitale kanalen. Maar hoe kan je nu met een sensor een brug inspecteren? Als we meer 10-minuten-dienstregelingen willen, wat betekent dit voor ons lange termijn onderhoud aan het spoor? Welke programma’s dragen bij aan de ontwikkeldoelstelling om 30% meer treinen te laten rijden in 2030? En wie binnen de spoorbranche is er met welke technologie bezig? Daarover en meer gaan we het hebben tijdens het Spoordata Congres 2022 dat we samen met onze ketenpartners en leveranciers organiseren.

Het laatste Spoordata Congres stamt alweer uit 2019! Wij kijken ernaar uit om jullie weer in het ‘echt’ te ontmoeten en te enthousiasmeren! We nodigen je daarom uit voor het Spoordata Congres op dinsdagmiddag 7 juni a.s. in de Jaarbeurs Utrecht. Het congres staat in het teken van elkaar ontmoeten, informeren en inspireren voor en door de spoorbranche.

Meld je aan

Wij nemen je mee in de volgende vraagstukken:

  • Wat betekent datagedreven werken in 2022?
  • Welke configuratiedata met de nieuwste technologieën kunnen we inwinnen?
  • Hoe meten wij de conditie van ons spoor? En hoe verhoudt dit zich tot uit te voeren onderhoud?
  • Welke uitdagingen kent ProRail om in 2030 30% meer treinen te laten rijden?
  • Wat betekent dataficeren nu eigenlijk?
  • Hoe draagt de SAP Vernieuwing bij aan onze ontwikkeldoelstellingen?

We bieden je een leuk, gevarieerd en interactief middagprogramma aan. Een programma waarmee je inzicht krijgt in de ontwikkeldoelstellingen van ProRail en welke initiatieven er op dit moment lopen. Het Spoordata Congres is interessant voor assetmanagement, dagelijkse operatie, IT-collega’s, managers, leveranciers, collega bedrijven – kortom voor iedereen die actief is in de spoorbranche!

Zien we jou ook op dinsdagmiddag 7 juni 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht? Meld je dan aan via deze link.

Is het Spoordata Congres ook interessant voor jouw collega’s? Stuur deze uitnodiging dan zeker door!

Met vriendelijke groeten,

Menno van de Groep

Kwin Woerdeman

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.