Nieuwe editie van Spoordata Congres in Jaarbeurs op 7 juni

Nieuws

3 mei 2022

Op dinsdagmiddag 7 juni organiseert ProRail het Spoordata Congres in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit evenement wordt door ProRail AM en ICT georganiseerd voor ProRailers, ketenpartners en leveranciers.

Wij kijken ernaar uit om jullie weer te ontmoeten en te enthousiasmeren. Het congres staat in het teken van elkaar ontmoeten, informeren en inspireren voor en door de spoorbranche. Goed data science uitvoeren kan alleen als je data op orde is. Maar wat is volgens jou data science? Wat komt er in jouw organisatie kijken bij datagedreven werken? Hoe zorgen jullie voor goede data? En hoe denken onze experts hierover? Er komen gastsprekers van Friesland Campina, Microsoft, Eneco, Jumbo en ProRail voor een interactieve discussie.

 

Het programma

Tijd 

Programma

12:00 tot 13:00 uur

Inloop en lunch

13.00 tot 14.30 uur 

Plenaire deel inclusief panelgesprek 

14.30 uur 

Kick-off markt en break-outs 

15.00 tot 15.50 uur 

Break-out ronde 1 

16.00 tot 16.50 uur 

Break-out ronde 2 

16:45 tot 18:00 uur

Netwerk borrel 

 

Aanmelden

Zien we jou ook op dinsdagmiddag 7 juni 2022 in de Jaarbeurs in Utrecht? Meld je dan aan via deze link. Is het Spoordata Congres ook interessant voor jouw collega’s? Stuur deze uitnodiging dan zeker door!

Meer over:

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!