Bruggen & Datascience: hoe we het asset en het gebruik verbeteren

Nieuws

25 november 2022

ProRail wil intensiever met de sector samenwerken op het gebied van Datascience. Daarom nemen we je tijdens ons maandelijks webinar mee in onze ontwikkelingen op dit vakgebied, deze keer is het thema bruggen. Welke potentiële toegevoegde waarde kunnen we met datascience leveren? Tijdens onze webinarreeks geven we aan wat we nu al kunnen, welke databronnen we gebruiken, maar ook waar de uitdagingen liggen. En we gaan graag met jullie in gesprek over verdere doorontwikkeling en gebruik van Datascience in de spoorbranche.

Het Nederlandse spoorsysteem kent veel (grote) bruggen die het altijd goed moeten doen. Een brug als snijpunt tussen water, spoor (en weg). Daar valt vast nog veel te verbeteren met data!

In het managen van de conditie van het object Spoorbrug, maar ook in de optimalisatie van het gebruik van bruggen door schepen, trein- en wegvervoer hebben we interessante kennis opgedaan die we graag delen. Op dinsdag 13 december sluiten we de reeks lunchwebinars “Datascience in het Spoor” van 2022 af met: Bruggen & Datascience: hoe we het asset en het gebruik verbeteren.

Sprekers zijn onder andere Michiel Berkheij (Afdelingsmanager Civiele Techniek & Utilities), Ron van der Zwan (Systeemmanager), Marcel Gerritsen (Projectmanager Innovatie), Bas Swildens (Systeemspecialist) en Marit Breuk (Data scientist).

Blijf jij graag op de hoogte van de laatste datascience ontwikkelingen in het spoor? Meld je dan nu aan voor het webinar.

Graag tot 13 december, 12.00 - 13.00 uur!

Meld je aan

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.