Welke basis angles zijn er in Every Angle?

Veelgestelde vraag

In onderstaande tabel staan enkele basis angles waarmee gegevens uit SAP kunnen worden opgevraagd. In elke angle bevinden zich meerdere rapporten. Ook is het voor iedereen mogelijk om binnen zo'n angle zelf een rapport op te slaan. Deze is dan alleen zichtbaar voor jou en voor de super-user Every Angle

PLM objectenlijsten

Deze angle toont alle objectenlijsten die in PLM aanwezig zijn. Hiermee kan o.a. opgezocht worden aan welke objectenlijsten een equipment is gekoppeld (waarom een object de status PRCB heeft). Hiermee kun je op de volgende onderdelen gegevens opvragen:

Equipmentnummer: opvragen in welke projectcontexten (objectenlijsten) een object zit en met welke operatiecode

projectnummer (zowel hoofd als deelprojectnummer): geeft de objectenlijst

OH-planningsgroep: geeft op basis van de OH-plangroep van de equipments alle projecten waar die equipments in een objectenlijst zit

Projectsoort: geeft alle objectenlijsten van dat type projecten.

To build zoeken op bron-equipmentnummer.

Hiermee kan opgevraagd worden welke to build objecten bij het as built object horen

PLM: Projectenoverzicht

Geeft een overzicht van alle projecten in PLM inclusief omschrijvingen, rollen en statussen

As build objectsoort(en) opvragen.

Met deze angle kun je de gegevens van 1 of meerdere objectsoorten opvragen. De angle geeft alleen as built objecten die niet op tvtk staan. Hiermee kun je op de volgende manieren objecten opvragen:

Equipmentnummer BOCOH-plangroepGEO-codeStandplaatsInladen planvorming nieuw

Deze angle kan gebruikt worden voor het samenstellen van objectenlijsten in PLM. Het toont de objecten die in Planvorming aan een project zijn toegewezen. Op basis van het projectnummer kunnen de objecten opgevraagd worden. Deze lijst kan als pik-lijst dienen voor het opstellen van de objectenlijsten.

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.