Kan ik een backbone rapportage maken?

Veelgestelde vraag

Zo af en toe komt de vraag naar boven of het mogelijk is om een rapportage te maken van de mutanten die via de backbone geleverd worden. Vaak omdat de vakdeskundige of inspecteur hier om vraagt. Hierover het volgende:

Rapportage geleverd door de aannemer

De aannemer moet volgens het PGO contract maandelijks een overzicht van gemuteerde objecten leveren. Dit rapport wordt naar de tracemanager gestuurd. Dit is o.a. bedoeld voor vakdeskundigen en inspecteurs zodat zij de mutanten kunnen bekijken en eventueel controleren. Veel vakdeskundigen en inspecteurs zijn hier echter niet van op de hoogte (of zijn het inmiddels weer vergeten). Je kunt hen altijd naar dit rapport verwijzen.

Rapportage mogelijkheid Backbone

Speciaal voor de onderhoudsaannemer is er een download beschikbaar gemaakt in de backbone om bovenstaand rapport mogelijk te maken. Dit rapport kan echter iedereen die (kijk)rechten heeft in SAP zelf uitdraaien. Zo kunnen vakspecialisten en inspecteurs zelf voor hun gebied een download maken wanneer zij dit willen. Via onderstaande link kom je in de rapportage-pagina. Als login gebruik je de login van SAP.

Het is belangrijk te weten dat alleen de kenmerken getoond worden waarvan in de ILS staat dat deze uitgewisseld wordt met de aannemer.

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.