Ik zie nog de oude notatie van de functieplaats. Kan ik dit aanpassen?

Veelgestelde vraag

Sinds SAP LAM (sep 2012) heeft de functieplaats een andere opbouw. Voor sep 2012 was dat Geocode-spoor/wisselnummer- kilometer-BOC. Na sep is dat Geocode-BOC-volgnummer.Je kunt zelf instellen welke functieplaats je ziet in SAP. Volg hiervoor de stappen in de bijlage. Let wel op met de oude notatie: na sep 2012 zijn er geen nieuwe functieplaatsen met de oude notatie aangemaakt.

Alternatieve functieplaats codering wijzigen

IL03

Een afbeelding van een scherm uit SAP voor functieplaats codering

Kies hier voor gebruikersprofiel

Een schermafbeelding uit SAP m.b.t. functieplaats codering.

Selecteer de gewenste codering.

Daarna op vinkje klikken.