Hoe kan ik het BBK kaartje tonen/verbergen in SAP EAM?

Veelgestelde vraag

Wanneer je in SAP een object opvraagt die een geo.e koppeling heeft, kun je naast de objectgegevens het object op een BBK-kaart zien door op de knop "BBK Kaartje" te klikken. Je kunt er echter ook voor zorgen dat dit kaartje standaard altijd getoond wordt. Hiervoor moet je de volgende handelingen doen:

Bij "systeem - gebruikersgegevens - eigen gegevens" kun je op het tabblad parameters aangeven dat je het bbk kaartje direct wilt weergeven. Onder aan de lijst die je ziet kun je de parameter-ID ZBBK_DIS toevoegen, de parameterwaarde is J. Met ZBBK_EXT kun je ook de vensterbreedte bepalen. Op de prorail-standaard schermen zorgt 1450 er voor dat je een maximale kaart hebt.