Hoe krijg ik toegang tot JIRA

Veelgestelde vraag

Wanneer je in JIRA toegevoegd wil worden als user/projectmedewerker aan een project binnen JIRA moet je eerst toegang aanvragen. Dat kan in de Self Service Portal (SSP).

Toegang tot JIRA aanvragen werkt als volgt:

1. Ga naar https://ssp.prorail.nl/,
  2. Klik op Software aanvragen,
  3. Klik op JIRA,
  4. Klik op Nu aanvraag indienen,
  5. Ga vervolgens naar https://jira.prorail.nl/ (in Google Chrome)
  6. Log in met de knop ProRail Login
  7. Vraag daarna de projectadministrator om je de juiste rechten binnen het project te geven.

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!

Helaas werkt deze functionaliteit momenteel niet. We zijn op zoek naar een oplossing. Mail je vraag naar helpdesk.spoordata@prorail.nl.