Hoe krijg ik toegang tot JIRA

Veelgestelde vraag

Wanneer je in JIRA toegevoegd wil worden als user/projectmedewerker aan een project binnen JIRA moet je eerst toegang aanvragen. Dat kan in de Self Service Portal (SSP).

Toegang tot JIRA aanvragen werkt als volgt:

  1. Ga naar https://ssp.prorail.nl/,
  2. Klik op Software aanvragen,
  3. Klik op JIRA,
  4. Klik op Nu aanvraag indienen,
  5. Ga vervolgens naar https://jira.prorail.nl/ (in Google Chrome)
  6. Log in met de knop ProRail Login
  7. Vraag daarna de projectadministrator om je de juiste rechten binnen het project te geven.

 

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!