Nieuwe ontwikkelingen, experimenten en implementaties bij ProRail | Datascience in het Spoor

Nieuws

4 oktober 2023

Wat speelt er nu bij ProRail op het gebied van datascience? Teveel om te vertellen, maar je mag tijdens dit webinar dan ook kiezen. Paul Kootwijk, Paul van der Voort en Thymo van den Brug praten je bij over de experimenten die recent zijn uitgevoerd én over datascience-projecten die nu maximaal worden opgeschaald en geïmplementeerd.

Donderdag 5 oktober 2023, 12:00 - 13:00 - online.

Wat komt er aan bod?

  • Experimenten: Dit jaar heeft ProRail een aantal korte datascience-experimenten uitgevoerd, variërend van een digitale grenswacht voor baanwerkers tot het opsporen van golfslijtage in het spoor. We hebben een aantal van deze experimenten geselecteerd, maar horen tijdens het webinar graag wat jij interessant vindt. Dan vertellen we je daar graag meer over!
  • Implementaties: We gaan dieper in op een aantal datascience-projecten die momenteel worden opgeschaald en geïmplementeerd. Zoals het monitoren van baanstabiliteit (IC Berlijn) en asset degeneratie, oftewel het voorspellen van de levensduur van spoorstaven.
  • Verdere ontwikkelingen: We bespreken ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van datascience bij ProRail, zoals het raamcontract Ontwikkeling en Beheer Advanced Analytics en Digitalisering 2040.

Ben jij geïnteresseerd in de datascience en ben je benieuwd naar de laatste stand van zaken? Meld je dan nu aan voor dit webinar: https://event.congresbureau.nl/datascience_oktober2023

Meer over:

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij geven binnen 24 uur antwoord!