Mijn inlog werkt niet in het Informatieloket.

Veelgestelde vraag

Binnen het Informatieloket (Jira) kun je zelf je wachtwoord resetten. Kies bij het inlogscherm voor "Can't access your account". Vraag direct een wachtwoord aan of, als je je user account niet meer weet, vraag dat eerst op. Wachtwoord en/of username worden via de mail opgestuurd.

Meer over:

Achterstand actualiteit geo-informatieproducten

Het kan je zijn opgevallen dat de actualiteit van onze geo-informatieproducten - zoals RailMaps, de basisbeheerkaart (BBK) en mapservices - niet is zoals je die van ons gewend bent.

Bekijk het volledige nieuwsbericht

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!