Hoe kan ik inloggen in railDocs als ik de melding krijg dat mijn wachtwoord is verouderd en het nieuwe bijgewerkte wachtwoord moet invullen?

Veelgestelde vraag

De werkwijze is als volgt. Je logt in in railDocs door de knop Aanmelden te gebruiken. Je wordt doorgesluisd naar de plek waar je de gebruikersnaam (EX_...) en wachtwoord invult. Dit wachtwoord verandert in principe niet. Vervolgens moet je een code invullen aan de hand van een door jouw bedacht figuurtje in het Gridtokenraster. Het is belangrijk dat je het figuurtje dat je bedacht hebt voor deze grid goed onthoudt. Want dat figuurtje wat je hebt gekozen verandert niet. Voor meer informatie zie onze helppagina in railDocs.

Meer over:

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!