Hoe kan ik een oude versie van een tekening in RailDocs vinden?

Veelgestelde vraag

Open RailDocs Kies de collectie en zoek het dossier waarvan je de versies wilt zien. Klik op L (versie-overzicht), er verschijnt nu een lijst met de oude versies en eventuele nieuwe versies. Klik op het id-nummer om de tekening te openen.

Meer over:

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!