Het werkt niet!

Veelgestelde vraag

Wanneer je met een van de AM Informatie applicaties werkt kan het voorkomen dat iets niet werkt of functionaliteit is niet te vinden. Je kunt dat melden via de "stel een vraag" knop in: RailMaps, www.spoordata.nl, Informatieportaal en RailDocs. Voor de KA-applicaties (denk aan Word, Excel, ArcGis, Moxio, etc.) moet je bij de servicedesk van ProRail zijn.

Servicedesk ProRail

Meer over:

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!