Publieke informatie

De afdeling Assetmanagement Informatie collecteert, beheert en levert namens ProRail de rail infra informatie en de bijbehorende dienstverlening.

Wij zijn dé bron van rail infra informatie in Nederland. De informatie die u gebruikt voor uw werk in de spoorbranche, stellen we compleet en actueel beschikbaar. 

Hier vindt u de gegevens die publiekelijk toegankelijk zijn. De datum en frequentie van updaten staat per collectie genoemd. 

Collecties

Het project Upgrade Emplacementsvoorzieningen is gestart om de voorzieningen op de opstelemplacementen in de vier regio’s op orde te krijgen. Om het resultaat compact weer te geven heeft het project een fotoboekje laten ontwikkelen. Voor de opdrachtgever is het overzichtelijk om op deze manier...

Op deze pagina vindt u enkele geografische kaarten die inzicht geven in de gebiedsindelingen van ProRail. Bijvoorbeeld op basis van PGO contract of op basis van Geocode. Op de kaart kunt u zien vanaf wanneer deze geldig is. De kaarten worden geactualiseerd indien er wijzigingen zijn.