Informatieportaal

Configuratiedata

Let op! Het Informatieportaal is per 1-1-2023 vervangen door het Railinformatie Portaal.

Start Informatieportaal Info Railinformatie Portaal

Ga naar het Railinformatie Portaal

Een foto van een baanwerker die aan een wisselstang sleutelt.

Voor en door de branche

Het Informatieportaal Spoordata is gebouwd voor gebruikers die werkzaam zijn binnen de spoorbranche. Doel van het Informatieportaal is om de bedrijfsfuncties plannen, ontwerpen, bouwen, beheren en besturen te voorzien van direct bruikbare informatie over assets middels één ingang naar alle beschikbare asset data. Deze informatie wordt gecombineerd aangeboden, in te stellen naar de behoefte van de gebruiker. Het portaal is op elk apparaat te gebruiken; op desktop, tablet en mobiel.

Gefaseerde oplevering & Continu verbeteren

Het Informatieportaal is gefaseerd opgeleverd waarbij in iedere fase nieuwe data(collecties) en functionaliteiten worden toegevoegd met als doel gebruikers zo optimaal mogelijk te bedienen.

Als eerste is sinds januari 2017 de fysieke data en storingsdata uit SAP EAM beschikbaar gesteld, evenals de documentatie uit SAP PLM en een groot gedeelte van de documentatie uit railDocs. In een later stadium zal ook conditie-, onderhouds-  en prestatiedata worden gepresenteerd via het Informatieportaal evenals informatie uit bronnen als de Rail Infra Catalogus en verschillende SharePoint sites zoals bijvoorbeeld de BBK tekeningen.

Meer over:

Heb je een vraag?

Waar je ook een vraag over hebt, wij helpen je verder. Vul het formulier in, klik op verzenden en wij geven binnen vierentwintig uur antwoord!