Lineaire kenmerken

Nieuw in deze versie is het kunnen opvragen van de lineaire kenmerken van een spoortak. Hiermee kun je per spoortak zien wat de vervangingsjaren zijn van alle onderliggende equipments zoals spoorstaaf, ballast en dwarsligger. Deze informatie wordt getoond met behulp van de Objectenbrowser van Moxio.

Hoe werkt deze nieuwe functie?

Op de detailpagina van een spoortak vind je een link naar de Lineaire kenmerken. Wanneer je deze aanklikt kom je bij een visualisatie van de lineaire kenmerken. Bij de eerste keer inloggen wordt gevraagd naar de gegevens van je Moxio account. Heb je dat nog niet dan kun je dat aanvragen bij support@moxio.com

Uitbreiding van het aantal filters

In het recente verleden zat er een flinke beperking op het aantal filters dat het Informatieportaal bij de verschillende objectsoorten kon tonen. Door nieuwe technieken hebben we het aantal filters enorm uit kunnen breiden. Echter, gezien het nog grotere aantal kenmerken dat wij vastleggen bij onze objecten kun je nog steeds niet op alle kenmerken filteren. Loop je aan tegen een beperking laat dit dan even weten middels het contactformulier.

Ontdek nu zelf de toegevoegde functionaliteiten

Alweer voldoende reden om het Informatieportaal Spoordata te gaan bezoeken en te ontdekken wat je er allemaal mee kan. En……… laat via deze link gerust weten wat je ervan vindt! Want samen met jou werken we continu aan een steeds beter Informatieportaal ter ondersteuning van je werkzaamheden.

De eerstvolgende toegevoegde functionaliteiten

De verbeteringen die we de komende periode door gaan voeren zijn:

  • Beschikbaar stellen van bewerkbare bestanden voor vooraf vastgestelde gebruikersrollen.
  • Publiceren van de BBK bladen. Hiermee wordt deze collectie makkelijker toegankelijk voor externe partijen en worden tevens de gekoppelde themalagen mee getoond en opvraagbaar.
  • Ontwikkelen van een API zodat externe partijen hun informatie sneller en makkelijker kunnen koppelen aan hun eigen systemen.
  • Het kunnen exporteren naar Excel van de wijzigingen die in een abonnement worden getoond.
  • Publiceren van nieuwe collecties zoals BVS, WVK en RVTO.

Zoals je ziet, het Informatieportaal Spoordata is volop in beweging!