Spoordata Congres 10 oktober 2019 - Let’s get digital

Het spoor digitaliseert in een rap tempo. En dit gaat samen met betere prestaties. Maar we willen meer, want de komende jaren moeten er 30% meer treinen gaan rijden. Dus nu wordt het pas echt interessant! Daarom organiseert ProRail op 10 oktober het spoordata congres.

In een futuristische omgeving staan we achter dertig marktkramen te trappelen om niet alleen te laten zien welke stappen er de afgelopen jaren zijn gezet, maar ook wat voor moois er allemaal nog aan zit te komen. Je ervaart hoe data en nieuwe technologie bijdragen aan de verbetering van de prestaties van alle partijen die actief zijn op het spoor. Wie wil nou niet exact en tot op elk detail weten hoe het spoor er nu bij ligt? En hoe we met slimme toepassingen van data storingen voorkomen en de staat van onze belangrijkste infra-objecten voorspellen.

Voordat de markt begint, zet ‘digitale allesweter’ Alexander Klöpping ons aan het denken met zijn visie op de digitale revolutie, gevolgd door een goed gesprek tussen alle partners in de sector. Om succesverhalen te delen, maar ook om met elkaar de scherpte op te zoeken. Want hoe jammer is het dat veel vakmensen roepen dat we ‘goud’ in handen hebben, terwijl het dagelijks benutten ervan nog niet vanzelfsprekend is? Hoe doorbreken we dat? Wat moeten we met elkaar anders doen? Wat verwachten jullie van ProRail en welke verwachtingen hebben wij? We willen het in de Jaarbeurs op tafel zien te krijgen.

Schrijf je vandaag nog in voor het Spoordata Congres!